iunie 13, 2024 08:39

A fost finalizat bazinul de înot de la Valea lui Mihai

Călin Gal, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, a participat miercuri, 5 octombrie, la recepția prilejuită de finalizarea lucrărilor la complexul de bazine de înot didactice din orașul Valea lui Mihai.

Complexul din Valea lui Mihai are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 6.913.030 lei, cu TVA.

Ne bucurăm că s-a finalizat al patrulea proiect cu bazine didactice de înot din județul Bihor. Ne dorim ca acest complex să fie întreținut bine și să fie utilizat de elevii și locuitorii orașului. Finanțarea proiectului a fost asigurată de Consiliul Județean Bihor prin ADD, iar utilitățile au fost realizate de primărie. Mulțumim constructorilor și primăriei pentru mobilizare”, a declarat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

La evenimentul de la Valea lui Mihai au luar parte și președintele Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD), Vitalyos Barna, viceprimarul orașului Valea lui Mihai, Karsai József Attila, și reprezentanți ai firmei de construcții.

Complexul de bazine de înot de la Valea lui Mihai vine să completeze celelalte trei bazine finalizate și anume cele din Săcuieni, Nucet și Salonta. Precizăm că curs de finalizare se află bazele din Marghita, Beiuș și Ștei.

Cu excepția Municipiului Salonta, unde constructorul este SC Davinci SRL, în celelalte localități firma care execută lucrările este Costa Voc Impex SRL

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.