Back

„Caravana cu Medici” ajunge în acest weekend la Pietroasa

La acest sfârșit de săptămână (8-9 octombrie) va avea loc o nouă ediție a proiectului „Caravana cu Medici”. De această dată, locuitorii vizați sunt cei din comuna Pietroasa, judetul Bihor.

Medicul orădean, dr. Andrei Costea, fondatorul Caravanei cu Medici, fliliala Bihor, a strâns din nou o echipă multidisciplinară din întreaga țară, cu care va oferi consultații gratuite într-o zonă defavorizată de accesul facil la servicii medicale.
Astfel, după ce în 1 octombrie au recoltat probe pentru infecții, anemii, diabet, screening de cancer și multe alte analize complexe, în 8 și 9 octombrie vor oferi consultații gratuite și cursuri de educație medicală pentru copiii și adulții din satele comunei Pietroasa. Pacienții vor beneficia de o evaluare medicală, consultații de cardiologie, boli interne, neurologie, stomatologie, O.R.L., ecografie generală, tiroidă, cardiacă, dermatologie, urologie, pediatrie, oftalmologie, medicină de urgență, totalizand peste 10 specialități și aparatură medicală modernă.

Caravana, aflată la cea de-a doua ediție în județul Bihor, se desfășoară cu sprijinul sponsorilor naționali, locali, dar și al primăriei Pietroasa și a unor oameni interesați de sănătatea comunităților din mediului rural, uniți de viziunea dr. Costea, medic urgentist, atestat în salvări montane și speologice.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.