Back

Termoficare Oradea începe miercuri furnizarea încălzirii

Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile și a numeroaselor solicitări venite din partea asociațiilor de proprietari, Termoficare Oradea SA anunță că va începe treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice aflate în administrarea sa, începând de miercuri, 19 octombrie 2022.

Prioritate vor avea punctele termice din care sunt alimentate spitale, școli, grădinițe precum și imobilele care sunt alimentate cu energie termică prin intermediul modulelor termice montate la nivel de scară/bloc.

Termoficare Oradea reamintește că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente .

Pentru informații suplimentare privind stadiul furnizării, utilizatorii pot consulta harta dinamică Termo Alert (interfațată pe pagina de web www.termoficareoradea.ro),  apelând dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau numărul de mobil 0754067862.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.