iulie 15, 2024 02:00

Termoficare Oradea începe miercuri furnizarea încălzirii

Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile și a numeroaselor solicitări venite din partea asociațiilor de proprietari, Termoficare Oradea SA anunță că va începe treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice aflate în administrarea sa, începând de miercuri, 19 octombrie 2022.

Prioritate vor avea punctele termice din care sunt alimentate spitale, școli, grădinițe precum și imobilele care sunt alimentate cu energie termică prin intermediul modulelor termice montate la nivel de scară/bloc.

Termoficare Oradea reamintește că asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente .

Pentru informații suplimentare privind stadiul furnizării, utilizatorii pot consulta harta dinamică Termo Alert (interfațată pe pagina de web www.termoficareoradea.ro),  apelând dispeceratul de urgență Tel Verde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau numărul de mobil 0754067862.