Back

90 de coșuri anti-vandalizare au fost montate în Oradea

90 de coșuri stradale anti-vandalizare au fost montate în spațiile publice din oraș, în baza contractului încheiat între municipiul Oradea și SC Imsaurisa SRL, în data de 7 octombrie. Pe amplasamentele unde au fost montate aceste coșuri se vor demonta coșurile stradale din plastic, dar și coșurile metalice vechi, acestea urmând să fie recondiționate și amplasate în alte zone ale municipiului Oradea.

Au fost amplasate 10 coșuri din beton cu scrumieră în zonele Piața București (la ieșirea din pasaje spre/dinspre Gara Centrală, Clujului-capăt stație autobus, Clujului-Gutenberg, Războieni-stație autobus Gara CFR Est, Matei Corvin) precum și în zonele în care s-au înregistrat mai multe sesizări de vandalizare a coșurilor stradale din plastic.

Totodată, un număr de 80 de coșuri stradale metalice cu scrumieră au fost montate în zona centrală a orașului. Este vorba despre străzile Primăriei, Avram Iancu, Ep. Mihai Pavel, Iuliu Maniu, Traian Moșoiu, Vasile Alecsandri, Independenței, Mihai Viteazul, Moscovei, Piața 1 Decembrie, Libertății, Iosif Vulcan, Parcul Traian, Andrei Șaguna, Calea Republicii, Pod Dacia și Pod Centenarului.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.