Back

Certificatul de nomenclatură stradală, eliberat online

Începând de luni, 14 noiembrie 2022,  Primăria Oradea, prin intermediul compartimentului de specialitate, eliberează și certificatul de nomenclatură stradală și adresa online, printr-o procedură similară cu cea care se realizează pentru emiterea Certificatului de Urbanism.

Beneficiarii au la dispoziţie pe site-ul administrației publice locale – www.oradea.ro, la secțiunea Ghişeul online, un buton activ prin care se accesează zona de completare a cererii.

În urma parcurgerii primei etape, solicitantul va primi un răspuns de informare, tot online, cu privire la acceptarea acestei cereri, urmând ca ulterior să se elibereze actul final semnat digital.

Mai jos găsiți link-ul prin care se accesează secțiunea menționată:

https://platformacetateni.oradea.globalpay.ro/public/nomenclatura-stradala?id=57
Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.