aprilie 23, 2024 16:07

Orașul Faptelor Bune, campania Radio ZU, revine la Oradea

Între 16 și 22 decembrie Oradea redevine, pentru al treilea an, Orașul Faptelor Bune. Timp de o săptămână, DJ-ii radio ZU vor emite live, zi și noapte, din inima Târgului de Crăciun Oradea.

În casa de sticlă, care se amenajează deja în Piața Unirii de către Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea, se vor muta nouă DJi Radio ZU. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Adi Mihăilă „The Hitman” și Raluca Benavides vor fi on-air 24 de ore din 24, pentru a ajuta la îndeplinirea cât mai multor fapte bune.

„Ne-am făcut valizele ca să ne facem și anul ăsta la inimă analizele. Orașul Faptelor Bune, cea mai frumoasă săptămână de radio din an, se întâmplă între 16 – 22 Decembrie, #CasaRadioZU se construiește deja la Oradea. E primul an în care vom relua și concertele, în fiecare seară. Și timp de 7 zile, închiși într-o casă de sticlă, vom uni iar milioane de inimi, încercând să depășim recordul anului trecut. Puteți înscrie deja poveștile de ajutor pentru #OFB2022 pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune.”, a declarat Mihai Morar, în Morning ZU, în această diminieață.

Orașul Faptelor Bune este campania Radio ZU care aduce împreună oamenii care au nevoie, cu cei care pot oferi. Ediția din 2021 a marcat un record, cu peste 800.000 de euro strânși. Anul acesta, vedetele ZU speră să egaleze, cel puțin, această sumă și îndeamnă persoanele care doresc să ajute, dar și cele care au nevoie de ajutor, să acceseze platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune din timp.

Orașul Faptelor Bune emite 24 de ore din 24 live pe frecvențele Radio ZU https://radiozu.ro/reteauazu, online pe https://radiozu.ro/live și pe canalul Youtube Radio ZU. De asemenea, cele mai spectaculoase momente vor fi publicate pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Orașul Faptelor Bune este un eveniment organizat de Radio ZU și Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.