Back

Peste 180 de copii au participat la atelierul de educație muzeală Povestea semnului de carte

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal a organizat recent, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, atelierul de educație muzeală  Povestea semnului de carte, care s-a bucurat de un real succes. Astfel, în numai trei zile, 181 de elevi din clasele pregătitoare și clasele I-IV, însoțiți de cadre didactice, de la următoarele unități de învățământ: Colegiul National „Mihai Eminescu”, Oradea (cls. a II-a și cls. pregătitoareprogram step by step), Colegiul National „Iosif Vulcan”, Oradea (cls. I A), Liceul „Don Orione”, Oradea (cls. pregătitoare B, cls. I A și cls. I B), Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, Oradea (cls. I C), Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, Oradea (cls. I B) au luat parte la activitățile programate.  

Conducerea Muzeului Țării Crișurilor susține că, datorită succesului ediției din acest an, acest atelier va fi reluat și anul viitor, perioada de desfășurare și de înscriere urmând să fie anunțate în timp util în presă, pe site-ul și pagina oficială de Facebook ale instituției noastre muzeale.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.