Back

Spectacol folcloric gratuit cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Aflat deja la a patra ediție, evenimentul „România ne Unește!” celebrează Marea Unire și Ziua Națională de pe 1 decembrie. Spectacolul organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Municipiului Oradea va avea loc în 1 decembrie, de la ora 18:00 la Teatrul Regina Maria Oradea

Ediția din acest an, aduce la Oradea un spectacol de muzică folclorică autentică. Vor urca pe scenă: Orchestra Rapsodia Bihoreană – dirijor prof. Liviu Buțiu, Ansamblul Nuntașii Bihorului, Adrian Stanca, Antonela Ferche Buțiu, Florica Bradu, Florentina și Petre Giurgi, Daniela Condurache, Grupul de tulnicărese „Apuseni”, coordonat de Mariana Gligor; Ilie Medrea, Grupul vocal „Lioara” al Școlii de Arte Francisc Hubic, Oradea, prezentator Richard Balint.

Biletele sunt cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile. Biletele se pot prelua începând din 18 noiembrie de la casieria teatrului conform programului de funcționare sau cu o oră înainte de începerea spectacolului.

MARȚI: 12:00 – 18:00

MIERCURI: 10:00 – 14:00

JOI: 12:00 – 18:00

VINERI: 10:00 – 14:00

SÂMBĂTĂ: 11:00 – 13:00

LUNI, DUMINICĂ: închis

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.