Back

13.000 de permise de conducere expiră în ianuarie 2023

Bihoreni, uitați-vă când vă expiră permisul de conducere! Conform statisticilor serviciului de specialitate, la nivelul județului Bihor, în luna ianuarie a anului viitor vor expira circa 13.000 de permise.

Din acest motiv, prefectul Dumitru Țiplea a aprobat prelungirea programului pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor (SPCRPCIV), începând cu 3 ianuarie 2023. 

Conform noului program, pe tot parcursul lunii ianuarie și, dacă va fi necesar, în luna februarie, programul de lucru cu publicul al SPCRPCIV se va desfăşura în două schimburi după cum urmează: schimbul I de la 07:00 la 15:00, iar schimbul II de la 12:00 la 20:00. 

Programul a fost prelungit ca urmare a creşterii numărului de solicitări de preschimbare a permiselor de conducere.

Candidații programați în data de 23 ianuarie pentru proba practică a examenului auto vor fi reprogramați pentru data de sâmbătă, 21 ianuarie. Decizia a fost adoptată în baza Hotărârii de Guvern privind stabilirea zilelor lucrătoare pentru care se acordă zile libere, altele decât zilele de sărbătoare legală, pentru anul 2023.  

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.