Back

Marghita: au fost finalizate lucrările la bazinele de înot

Lucrările de construcție a complexului de bazine de înot didactic din Municipiul Marghita au fost finalizate, Consiliul Județean Bihor, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor, recepționându-le pentru a se putea face predarea în administrare către Primăria Marghita, în răspunderea căreia intră realizarea racordurilor la utilități pentru noua clădire. De altfel, autoritatea publică locală va stabili atât programul, cât și condițiile de funcționare a acestei importante investiții pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor din Marghita.

Complexul din Marghita are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției se ridică la 7.395.538 lei, cu TVA. Lucrările au fost executate de firma Costa Voc Impex SRL.

La nivelul județului Bihor sunt șapte proiecte de realizare a unor astfel de bazine, până acum au fost recepționate șase dintre acestea, în Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Mihai, Beiuș și Marghita, iar complexul din Ștei se află în curs de finalizare.  

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.