iulie 15, 2024 00:56

Ai fost la Târgul de Crăciun Oradea? Completează chestionarul!

Organizatorii Târgului de Crăciun Oradea, ce a avut loc în intervalul 2-26 decembrie, în două locații importante din oraș, instagramabile cum s-ar spune în limbajul social media – Piața Unirii și Piața Ferdinand – le solicită participanților să completeze un formular și să-și dea cu părerea referitor la ediția 2022 a târgului.

Pentru că cele 25 de zile de sărbătoare au fost încununate de 25 de spectacole de colinde si 28 de concerte pe scena amplasată în inima orașului, iar peste 120.000 de vizitatori au trecut pragul târgului și s-au putut bucura de atracțiile și bunătățile pe care le-a avut târgul de oferit, organizatorii, Visit Oradea și Primăria Oradea, au lansat chestionarul public https://forms.gle/cJDwWWJ8EdD764Uq6 pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun Oradea și Visit Oradea.

Chestionarul cuprinde întrebări pentru a afla profilul vizitatorilor (vârstă, localitate de domiciliu, numărul de vizite la târg) părerea acestora despre atracții, spectacole, food trucks, decorațiuni dar și întrebări despre calitatea serviciilor de curățenie și securitate din târg. Atitudinea comercianților și atitudinea voluntarilor sunt alte două alte aspecte importante pentru organizatori pe care doresc să le afle de la respondenți.

Chestionarul se poate completa online până în 15 ianuarie, timpul de completare fiind de aproximativ 4 minute.

Participarea va fi anonimă și răspunsurile vor fi tratate confidențial respectând regulamentul UE 2016/79 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Rezultate obținute vor fi prelucrate de organizatori exclusiv pentru a îmbunătății calitatea următoarelor evenimente organizate de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea.