Back

Circulație restricționată pe str. Griviței timp de o lună de zile

În perioada 11 ianuarie – 15 februarie, circulația pe strada Griviței va fi restricționată. Este vorba despre sectorul cuprins între Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bihor și strada 12 Octombrie. Decizia a fost luată de către Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș.

Circulația va fi restricționată ca urmare a lucrărilor prevăzute în cadrul proiectului „Reabilitare sistem de termoficare urbană municipiul Oradea pentru perioada 2009 – 2028, etapa a III-a”, solicitarea fiind înaintată de către Crito Prod SRL, executantul lucrării.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.