Back

Au fost montate grinzile la viitorul pod peste pârâul Peța din zona cartierului Ceyrat

Primăria Oradea anunță că au fost montate grinzile de beton ale viitorului pod peste pârâul Peța, ce va lega zona Horea – Parc 22 Decembrie – strada Feldioarei de cartierul Ceyrat. Stadiul actual al lucrărilor este de 70%.

12 grinzi de beton ce fac parte din structura noului pod de peste Pârâul Peța au fost montate în cursul zilei de marți, 14 februarie. Se estimează că lucrările vor fi terminate până la sfârșitul lunii aprilie, acesta fiind cel de-al doilea pod peste Peța pe care municipalitatea îl va da în folosință.

Odată finalizat procesul de montare al grinzilor, urmează execuția plăcii de suprabetonare, după care se va trece la execuția grinzii de rezemare, precum și a plăcii ce va face racordul între cele două rampe. În ultima etapă se va trece la turnarea stratului de legătură și a celui de uzură, dar și la execuția terasamentelor străzilor adiacente.

Podul va avea o lungime de 18,80 de metri, o lățime de 14 metri și două trotuare. Lucrările sunt executate de către PORR CONSTRUCT SRL.

După finalizarea acestor investiții, cartierul Ceyrat va fi mult mai accesibil, iar traseele în zonă vor fi scurtate.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.