Back

Detalii pentru ajutorul de încălzire

DAS Oradea aduce la cunoștința beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, obligativitatea comunicării oricărei modificări intervenită în componența familiei și a veniturilor acesteia, în termen de 5 zile de la data la care a intervenit modificarea.

Având în vedere majorarea punctului de pensie și a salariului de bază minim brut începând cu luna ianuarie 2023, este necesar ca toți beneficiarii ajutoarelor sus-menționate să înregistreze la instituția noastră, până în data 20.02.2023, cererile de modificare însoțite de documentele doveditoare (cupon pensie aferent lunii ianuarie 2023, respectiv adeverință cu salariul net pentru luna ianuarie 2023).

Facem următoarele precizări:

Formularul Cerere – declarație pe propria răspundere pentru modificarea cererii de acordare a unor drepturi de asistență socială sau pentru acordarea unor drepturi noi se găsește atât la sediul nostru, Serviciul Relații cu Publicul și Evaluare Inițială, cât și pe site-ul nostru accesând acest link : https://daso-oradea.ro/categories/38/view/serv-social

Venind în sprijinul cetățenilor, cererile însoțite de documentele doveditoare pot fi transmise pe adresa noastră de e-mail contact@daso-oradea.ro.

Totodată, aceste cereri se pot depune și la Centrele Sociale Multifuncționale din cartiere:

  • Rogerius ll (str. Ep. Ioan Suciu, nr.1, bl. ZP1),
  • Nufărul (str. Nufărului, nr.47, bl. D111),
  • Ioșia II (Aleea Călinului, nr. 9)
Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.