Back

Spectacolul extraordinar de balet “Cocoşatul de la Notre-Dame”, pe scena Teatrului Regina Maria în 16 martie

Primăvara vine cu o invitaţie specială, la cea mai frumoasă, romantică şi tulburătoare poveste de dragoste a literaturii universale, adusă la viaţă în paşi de dans, la Oradea! Spectacolul extraordinar de balet “Cocoşatul de la Notre-Dame” va fi găzduit, în premieră naţională, pe scena Teatrului Regina Maria pe 16 martie de la ora 19.00. 

Sunteţi aşteptaţi la un spectacol grandios, care aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă 3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul şi luminile de scenă, efectele speciale, proiecțiile în 3D, efectele cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din “COCOŞATUL DE LA NOTRE-DAME cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani!

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Montarea are la bază romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg și romancier francez.

Bilete şi detalii pe: Ticketstore.roBLT.ro , Iabilet.ro şi pe paginile de Facebook Cortina AG şi Opera VOX.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.