Back

Trafic pietonal restricționat în zona Catedralei Ortodoxe din Piața Emanuil Gojdu


Primăria Oradea anunță că, începând de joi, 16 februarie, traficul pietonal din zona Catedralei Ortodoxe din Piața Emanuil Gojdu va fi restricționat, în vederea demarării lucrărilor în cadrul proiectului „Construire parcare de tip Park and Ride – Piața Emanuil Gojdu, Oradea”, respectiv pentru începerea lucrărilor în zona P3 a parcajului.
Circulația pietonală va fi restricționată în zona nordică a actualului traseu, în partea stângă a Catedralei Ortodoxe. Rutele pietonale se vor desfășura conform planului de situație din fotografia de mai jos, pe traseele marcate cu linie verde.
Reprezentanții municipalității susțin că lucrările de terasamente, la fundații și diafragme vor dura o lună.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.