Back

Consiliul Județean Bihor organizează o serie de întâlniri cu potențiali investitori în parcurile industriale din județ

Consiliul Județean Bihor organizează, în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) și primării din județ, o serie de întâlniri de informare și atragere a viitoarelor IMM-uri care se vor localiza în parcurile de specializare inteligentă propuse a fi înființate în județul Bihor.

Sunt invitați investitori și reprezentanți ai companiilor interesate să își dezvolte afacerile în parcurile industriale din județ. La discuții vor participa și specialiști din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Întâlnirile vor avea loc la sediile primăriilor, după cum urmează:

  1. Marghita, în data de 4 aprilie 2023, ora 10:00;
  2. Aleșd, în data de 4 aprilie 2023, ora 13:00;
  3. Oradea (în Cetate), în data de 5 aprilie 2023, ora 10:00;
  4. Beiuș, în data de 6 aprilie 2023, ora 09:00;
  5. Ștei, în data de 6 aprilie 2023, ora 13:00.

Scopul acestor discuții este acela de a prezenta IMM-urilor oportunitățile și beneficiile oferite de parcurile industriale și de a le informa despre mecanismul accesării fondurilor nerambursabile destinate acestora în cadrul Obiectivului specific de investiție – Intensificarea creșterii durabile și a competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive.

Totodată, Consiliul Județean Bihor și ADLO vor să identifice potențialele IMM-uri care să se localizeze în parcurile de specializare inteligentă.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.