Back

Campania de curățenie de primăvară se încheie înainte de Paști

Primăria Oradea anunță finalizarea campaniei de curățenie de primăvară pentru vineri, 14 aprilie, înainte de Sărbătorile Pascale. Campania a început în 20 martie cu zona 1 (str. Republicii – str. Magheru, str. Piața București, str. Șirul Canonicilor, str. Făcliei – Silvaș), iar în perioada 27 – 31 martie a continuat cu zona 2 (cartierele Rogerius, Episcopia, Oncea și Olosig. În aceste zile, acțiunea se desfășoară în zona 3 a orașului, respectiv în cartierele Ioșia, Ioșia Nord, Europa și Grigorescu, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină în zona 4 (cartierele Nufărul, Velența, Dragoș Vodă, Tineretului).

Lucrările specifice sezonului constau în: adunat/colectat deșeuri de pe spațiile verzi și locurile de joacă, greblat frunze și crengi, măturat alei, platforme betonate/asfaltate și golit coșuri pentru deșeuri.

Scopul campaniei este igienizarea și întreținere a domeniului public din municipiul, aceasta adresându-se tuturor regiilor autonome, societăților comerciale, instituțiilor publice, asociațiilor de proprietari, dar și persoanelor fizice din oraș.

Acțiunea de igienizare a domeniului public vizează spațiile verzi, scuarurile și aliniamentele stradale aflate sub incidenta acordurilor cadru/contractelor subsecvente, respectiv a contractului de delegare a serviciului public de salubrizare în municipiul Oradea. În aceeași perioadă sunt propuse spre curățare/spălare/vopsire: indicatoarele de circulație, stâlpii de iluminat, băncile de odihnă din parcuri și echipamentele de joacă din oraș.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.