Back

Se asfaltează strada Eugen Groza din cartierul Grigorescu

Locuitorii străzii Eugen Groza din Cartierul Grigorescu vor beneficia în curând de o infrastructură rutieră modernizată. Lucrările, a căror valoare se ridică la 598.939,58 lei fără TVA, au fost demarate în toamna anului trecut de către SC Global Industrial SRL.

Situată în partea de sud a municipiului Oradea, în Cartierul Grigorescu, strada Eugen Groza pornește din strada Vasile Stroescu și se termină în strada Nojoridului. Are o lungime de cca 280 de metri și o lățime de 6 metri. Ambele părți ale străzii sunt prevăzute cu trotuare pietonale, delimitate de borduri din beton.

Până acum s-au executat lucrări de canalizare pluvială, săpături generale și terasamente până la stratul de binder. În lungul străzii proiectate s-a prevăzut amenajarea de spații verzi. Colectarea apelor de pe suprafața părții carosabile și a trotuarelor este asigurată de pantele transversale și longitudinale spre gurile de scurgere. Urmează asfaltarea trotuarelor și a acceselor la proprietăți.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.