Back

Ultima săptămână de înscrieri în proiectul FIL NOUVEAU | Feel young

Înscrierile pentru cea de-a două ediție a proiectului cultural ???????????? ???????????????????????????? | ???????????????? ????????????????????   |  ????????????????̗???????? ???? ????????-???? dedicat tinerilor artiști instrumentiști din România, pentru a concerta alături de orchestra Filarmonicii orădene, din data de 29 Iunie 2023, se vor încheia în această săptămână.
Prin acest proiect se dorește susținerea tinerelor talente și promovarea acestora în cadrul Stagiunii Estivale 2022-2023, în calitate de soliști. Selecția se va realiza în urma unei audiții organizate în format online. Cei interesați să participe în cadrul acestui proiect sunt rugați să transmită pe adresa info@filarmonicaoradea.ro dosarul de candidatură, până la data 28 Aprilie 2023. Materialul digital se va încărca în platforma youtube, ca video nelistat.
Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.