Back

Campionatului național universitar de fotbal al României se joacă la Oradea în perioada 18-21 mai

Selecționata Universității din Oradea va participa la turneul final al campionatului național universitar de fotbal al României în perioada 18-21 mai 2023, la Oradea. În urma tragerii la sorți, în grupa A, cu jocuri ce se vor desfășura pe terenul din complexul sportiv al Universității, Universitatea din Oradea va avea parte de o grupă interesantă, având ca parteneri de joc:

– joi, 18.05.2023, ora 17.30, selecționata Universității Petrol-Gaze din Ploiești, care a eliminat cu 1-0 în faza preliminariilor, la București, selecționata Universității Politehnica din București;

– vineri, 19.05.2023, ora 12:30, selecționata Universității de Vest din Timișoara, campioana României și a Europei în 2022;

– sâmbătă, 20.05.2023, ora 11.00, selecționata Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, calificată din preliminarii prin victoria cu 11-0 cu Universitatea Ecologică din București.

Jocurile din Grupa B se vor desfășura pe terenul din Complexul sportiv al LPS Bihorul Oradea.

Staful tehnic al Universității din Oradea, format din Alexandru Ilieș, Codruț Bulz, Mihai Șandra și Dragoș Săvescu vor avea la dispoziție un lot format din 27 de studenți sportivi proveniți de la 4 cluburi: FC UNIVERSITATEA ORADEA (L4): Caciora Tudor, Chiș Patrik, Cioflan Tudor, Csaszar Alex, Dardai Denis, Dragoș Patric, Galea Cătălin, Gnandt Antonio, Grigor Casian, Hreniuk Cosmin, Ilieș Alexandru Bogdan, Iova Luca, Jurcă Dan, Mândruț Viorel, Peic Alexandru, Săvescu Dragoș, Șandra Mihai, Ungur Adrian, LOTUS BĂILE FELIX (L3): Gheban Darius, Oșvat Sebastian, Paublusting Tamaș, Tămaș Raul(4), CSM JIUL PETROȘANI (L3): Jurcuț Alexandru și ASOCIAȚIA CS OȘORHEI (L4): Alungi Laurențiu, Guțu Dorin, Man Șerban și Sfârlea Darius.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.