aprilie 20, 2024 06:26

Începe Târgul de Carte Gaudeamus Radio România

Piața Unirii din Oradea găzduiește în perioada 10 – 14 mai, între orele 10:00 – 21:00, o nouă ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România. La ediția din acest an și-au anunțat prezența cu o super ofertă culturală peste 50 de branduri reunite în 45 de standuri, printre care figurează cele mai prestigioase edituri și agenții de difuzare de carte românească și străină. Oferta editorială va fi completată cu o generoasă selecție de jocuri educative și muzică de calitate. Conform unui comunicat emis de Visit Oradea, suprafața destinată târgului este cea mai mare de până acum, adică peste 660 mp.

Astfel, oferta variată de mii de titluri din diverse domenii de editare este menită să acopere preferințele tuturor vizitatorilor, indiferent de vârstă și gusturi. Un număr semnificativ dintre acestea sunt apariții recente, reflectând astfel preocuparea organizatorilor de a fi mereu în pas cu noutățile editoriale. În plus, evenimentele editoriale vor fi la ordinea zilei, prin intermediul lansărilor și prezentărilor de carte și a întâlnirilor cu scriitorii, printre care sunt amintiți: Marian Godină, Gabriela Drăgan, Mihaela Cristina Drăgoi, Wilhelm Dancă, pr. dr. Cristian Bălănean,  prof. dr. Mihai Maci, Dr. Ioan F. Pop, Mircea Pașca.

Împreună cu Asociația Pro Bambini din Oradea, târgul de carte Gaudeamus Radio România va organiza trei ateliere educaționale speciale, destinate în mod exclusiv celor mai tineri vizitatori.

A 9-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România este organizată de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Mai multe detalii pe website-ul www.gaudeamus.ro