Back

Primăria Oradea organizează o nouă ediție a „Nunții de aur”

După aproape trei ani de pauză cauzată de pandemie, Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă organizează prima festivitate de premiere din anul 2023 a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Festivitatea va avea loc miercuri, 31 mai, începând cu ora 13:00, în sala mare a Primăriei Oradea, cu această ocazie fiind invitate 33 familii care au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea vor fi felicitate de conducerea primăriei, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Evenimentul se organizează în baza HCL nr. 68/2008, în decursul anilor fiind felicitate anual peste 200 de perechi.

De asemenea,  reamintim  cetățenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera 12 parter, în clădirea Primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de  telefon 0259/408824. 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.