Back

Să ne cunoaștem personalitățile ce dau numele muzeelor orădene. Competiție școlară propusă de Muzeul Țării Crișurilor

Muzeul Țării Crișurilor, Complex Muzeal, în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, organizează, la sediile celor trei muzee memoriale, „Iosif Vulcan”, „Aurel Lazăr” și „Ady Endre”, un concurs școlar dedicat cunoașterii biografiei și activității personalităților care dau numele celor trei muzee memoriale.

          Concursul se adresează elevilor de gimnaziu și liceu, acesta constînd în completarea unui Caiet de pedagogie muzeală, oferit de muzee, care se va face în urma unui ghidaj specializat, cuprinzînd toate datele necesare. Acesta se va desfășura cu grupuri mai restrînse și pe timpul vacanței.

          Concursul se va desfășura după următorul program (sau, la cerere, în alte zile și la alte ore):

          Muzeul Memorial „Iosif Vulcan” – în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni, între orele 12:00-13:00. Informații și programări la tel. 0747123265.

          Muzeul Memorial „Ady Endre” – în ziua de joi a fiecărei săptămâni, orele 12:00-13:00. Informații la tel. 0749159414.

Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” – în ziua de vineri a fiecărei săptămâni, orele 12:00-13:00. Informații 0770119860.

          Cele mai bune răspunsuri vor fi răsplătite cu diplome.

          Intrarea este de 15 lei pentru un elev, profesorii având intrare liberă.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.