Back

Strada Titu Maiorescu se închide circulației rutiere pentru două luni

În cadrul ședinței Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, ce a avut loc miercuri, 17 mai, întrunire coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-a dat aviz favorabil pentru închiderea circulației rutiere pe strada T. Maiorescu în perioada 17 mai -17 iulie 2023, pentru efectuarea lucrărilor de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare menajeră.

Totodată, s-a aprobat prelungirea restricționării traficului rutier pe străzile I. L. Caragiale și Arany Janos, până la data de 16, respectiv 30 iunie 2023, pentru realizarea lucrărilor în cadrul proiectului de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.