Back

Cum arată primul bloc construit de ADLO?

Lucrările la primul bloc de locuințe de serviciu pe care Agenția de Dezvoltare Locală (ADLO) îl construiește lângă Șoseaua de Centură, în proximitatea râului Crișul Repede, au ajuns la un stadiu de execuție de 85%.

Ridicate pe str. Ovidiu Densușianu, respectivele locuințe sunt o soluție convenabilă și eficientă pentru companiile care doresc să ofere angajaților posibilitatea de a locui în apropierea unui loc de muncă.

Fiecare apartament este proiectat astfel încât să ofere un spațiu adecvat pentru activitatea zilnică, fiind dotat cu facilități moderne și utilități necesare. În plus, cele 3 blocuri de locuințe sunt amplasate strategic în zonele de interes, cum ar fi în apropierea parcurilor industriale sau a zonelor comerciale, pentru a asigura un acces rapid la cumpărături, facilități și servicii.

Alte două blocuri cu câte 65 de apartamente fiecare vor mai fi construite de către ADLO, în perioada următoare.

„Acest proiect de 3 blocuri de locuințe de serviciu reprezintă angajamentul nostru de a dezvolta comunități durabile și moderne, oferind fiecare 65 de apartamente noi pentru cei care își desfășoară activitatea profesională în Oradea. Suntem ferm convinși că prin construirea acestor trei blocuri rezidențiale cu destinația de locuințe de serviciu am luat o decizie extrem de benefică atât pentru noi, în calitate de dezvoltatori, cât și pentru consolidarea parteneriatului nostru cu firmele locale”, precizează Alina Silaghi, director general ADLO.

Structura fiecărui bloc:

Accesul la apartamentele de la etaje se va face prin intermediul unei scări și a unui lift cu acces pentru maximum 5 persoane.

• Parter: La parterul fiecărui bloc se află intrarea principală în clădire, precum și 10 apartamente. Acestea se împart în două tipuri: 9 apartamente cu o cameră și 1 apartament cu două camere. De asemenea, la parter se află și punctul termic.
• Etaj 1 : La primul etaj sunt propuse 11 apartamente: 10 apartamente cu o cameră și un apartament cu 2 camere.
• La etajele 2, 3, 4 și 5 se păstrează aceeași structură funcțională ca la primul etaj.

Locuințele de serviciu vor fi închiriate companiilor interesate, la prețuri atractive.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.