Back

Lucrările de modernizare din zona Universității, aproape de finalizare

Primăria Oradea anunță că o parte din lucrările de modernizare a străzilor din zona Universității sunt aproape finalizate. În timp ce pe strada Mimozei este turnat stratul de uzură, pe străzile Gen. Mociulschi și Bacăului stratul de uzură este finalizat 95%. Tot aici sunt finalizate inclusiv trotuarele.

În cursul zilei de miercuri, 28 iunie, se toarnă stratul de uzură pe str. Vaida Voievod, celelalte străzi din zonă: Coziei, Topârceanu, Mărăști și Ion Vidu având trotuarele la nivel de beton. În această perioadă se efectuează lucrări și pe strada Moților, din același areal. Acestea sunt executate de asocierea formată din Leko Construct SRL și Drumuri Orășenești, beneficiarul lucrării fiind Compania de Apă Oradea.

Lucrările sunt implementate printr-un contract cu finanțare europeană și au în vedere înlocuirea rețelelor de apă, canalizare și canalizare pluvială.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.