Back

Muzeul Țării Crișurilor se închide temporar pentru Congresul Național de Endocrinologie

În perioada 24-28 iunie 2023, la Muzeul Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A) va avea loc Congresul Național de Endocrinologie, ediția a XXXI-a, una dintre cele mai importante manifestări științifice a endocrinologiei românești. În vederea bunei desfășurări a acestui eveniment de anvergură, muzeul va fi închis în această perioadă, cu excepția Vivariului, care va putea fi vizitat conform programului obișnuit.

Muzeul Țării Crișurilor îi invită pe vizitatori să descopere celelalte obiective muzeale ale complexului: Muzeul Orașului Oradea din Cetate, muzeele Memoriale „Aurel Lazăr”, „Iosif Vulcan” și „Ady Endre”.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.