aprilie 23, 2024 16:30

Presiune și debit scăzute la apă pentru locuitorii din Beiuș și Delani – anunț COMPANIA DE APĂ Oradea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii din localitățile Beiuș și Delani că, în ziua de marţi 13.06.2023,cu ocazia lucrărilor de relocare a conductei de aducţiune apă Finiș-Beiuș, lucrare executată de către antreprenorul SC DRUM ASFALT SRL, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune și debit scăzut în intervalul orar orele 800 şi 2000.

    Precizăm faptul că, datorită manevrelor complexe/repetate de deschidere a vanelor care însoţesc orice închidere/deschidere a apei pe tot parcursul aducţiunii, există posibilitatea să apară deprecierea parametrilor calitativi ai apei ( creşterea turbidităţii ).

    Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire. Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispecerat Beiuș, la numerele de telefon 0359-802.461 sau 0772-206.263.