Back

Școală de vară gratuită la Săcuieni pentru copii cu vârsta peste 12 ani

Centrul de Cultură al Județului Bihor, prin Școala de Arte Francisc Hubic și în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, organizează Școala de Vară de la Săcuieni în perioada 3-31 iulie 2023.

Această inițiativă este dedicată cu entuziasm tuturor copiilor cu vârsta peste 12 ani, pasionați de muzică și artă ocazia de a-și dezvolta abilitățile și de a se exprima artistic prin intermediul instrumentelor de suflat. Cursurile se vor desfășura la Teatrul Orășenesc „Szabó Ódzsa” din Săcuieni, în zilele de miercuri, între orele 10:00 și 16:00, și joi, între orele 10:00 și 15:00.

Participarea la Școala de Vară este gratuită, iar coordonatorul proiectului este profesorul Dee Róbert Lőrinc. Copiii vor avea oportunitatea de a se familiariza și de a învăța să cânte la instrumente precum flaut, clarinet, saxofon, trompetă, corn francez, althorn, tenorhorn și tubă.

Școala de Vară la Săcuieni reprezintă o oportunitate valoroasă pentru a îmbogăți experiența lor muzicală și pentru a le oferi un cadru de învățare și evoluție într-un mediu cultural stimulant. 

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.