Back

Târg cu Sârg – mai bun, mai aproape, de la ai tăi, în Cetatea Oradea

Cea de-a cincea ediție a Târgului cu Sârg – mai bun, mai aproape, de la ai tăi, ce are ca scop promovarea producătorilor locali prin organizarea de târguri periodice sub sloganul Târg cu Sârg, va avea loc joi, 13 iulie, în Cetatea Oradea, Corp F ( sală evenimente), între orele 16:00 – 20:00. Intrarea la eveniment este gratuită.

La acest eveniment și-au anunțat deja prezența peste 20 de producători locali de mezeluri, lactate, siropuri și gemuri, zacuscă, fructe și legume proaspete, pălincă și vin.

Organizatorii – Rotary Club Insights – susțin că fiecare ediție caută să aducă un plus valoare producătorilor, motiv pentru care la ediția din acest an, workshop-ul (ce se va desfășura joi, 13 iulie 2023, Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente) , între orele 14:45 – 16:00) va avea ca subiect: Relația dintre DSVSA și producătorii locali văzută la un parteneriat. În urma discuțiilor cu producătorii din primele patru ediții, s-a identificat o provocare și anume interacțiunea din producători și instituțiile statului. Pe fondul acestei provocări, acest workshop vine în întâmpinarea relației dintre producători și DSVSA, mai ales că aceasta din urmă este o instituție cheie în viața oricărui producător.

Pentru orădenii, și nu numai, care caută produse locale și vor să cunoască producători locali ce se străduiesc să ofere produse de bună calitate, care vor să înțeleagă importanța producătorilor locali pentru dezvoltarea zonei dar și a economiei naționale, sunt așteptați la eveniment.

Târg cu sârg – târg de producători locali din Bihor:

https://m.facebook.com/events/234730289416993

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.