iunie 13, 2024 09:15

Un singur ofertant pentru realizarea clădirii multifuncționale din Parcul Traian

Oferta depusă de către SC DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT S.R.L (ofertant unic), având ca subcontractanți pe: AYORO SYSTEMS S.R.L, CV ELECTRO EUROPA, LOGICS SISTEM SRL, și SBR SOLETANCHE BACHY FUNDATII este singura pe care angajații Biroului Achiziții din Primăria Oradea trebuie să o evalueze în procedura pentru realizarea lucrărilor de execuție a clădirii multifuncționale cu spații comerciale și birouri ce se va construi vizavi de Baroul de Avocați Bihor.

Valoarea estimativă a acestei lucrări de anvergură, ce ar urma să fie realizată în doar un an de zile, se ridică la 7.960.860,62 lei (fără TVA). În urma elaborării documentației la faza PT, suprafața construită este de 317,40 mp, iar suprafața utilă totală este de 1.641,78 mp.

Scopul acestui proiect este restructurarea urbană a amplasamentului celor trei parcele situate între străzile George Enescu și Franz Schubert și construirea de clădiri multifuncționale cu un regim de înălțime P+3E+Er, care să se integreze atât funcțional, cât și volumetric și din punct de vedere al plasticii arhitecturale în caracterul pieței Parcul Traian. Prin proiect se propune realizarea unei clădiri multifuncționale, cu spații comerciale și birouri, cu acces din str. Parcul Traian și str. George Enescu.