Back

ZOO Oradea închisă miercuri, 26 iulie

În urma furtunii puternice din după-amiaza zilei de marți, mai mulți arbori din Grădina Zoologică din Oradea au fost doborâți, aleile devenind practic impracticabile. Mai mult, în dimineața zilei de miercuri, încă existau foarte multe crengi care stăteau să cadă, existând riscul să afecteze vizitatorii.

Din acest motiv, programul cu publicul pentru ziua de miercuri, 26 iulie, a fost suspendat. Din fericire, animalele de la Zoo nu au fost afectate de urgia ce s-a abătut asupra orașului.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.