aprilie 23, 2024 17:30

55 de dinozauri în Parcul Cetății Oradea

În perioada 2 septembrie – 1 octombrie, vizitatorii Parcului Cetății Oradea vor avea ocazia unică de a interacționa cu Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brachiosaurus, Stegosaur și alte creaturi fascinante. Dino Park, o expoziție impresionantă, va aduce în prim-plan peste 55 de exponate ale unor dinozauri animatronici de dimensiuni reale, care respiră, se mișcă și emit sunete. Fiecare exponat este meticulos realizat din burete și acoperit cu un material textil tratat cu silicon, având până la 13 metri lungime şi 9 metri înălţime.

Dino Park nu este doar o expoziție, ci o călătorie în timp, în era dinozaurilor. Cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație și cu contribuția unei echipe de paleontologi pasionați și tehnicieni experimentați din două continente – Asia și Europa, expoziția combină divertismentul cu educația. Vizitatorii sunt așteptați în fiecare zi, între orele 11:00 și 20:00, începând cu 2 septembrie și până în 1 octombrie. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Expoziția este organizată de Compania Dino Life, cu sprijinul Institutului Geologic al României, Visit Oradea și Cetatea Oradea.