iunie 13, 2024 09:44

Două premiere în luna septembrie! Începe noua stagiune teatrală


Echipa Teatrului Regina Maria așteaptă publicul iubitor de teatru pentru o nouă stagiune plină de emoție, umor și artă, Spectatorii se vor putea bucura în luna septembrie de două premiere, spectacole invitate, dar și de producții deja consacrate ale trupei Iosif Vulcan.

O premieră de succes: „Cruzime și tandrețe”

Stagiunea începe cu premiera spectacolului „Cruzime și tandrețe” de Martin Crimp, regia: Andrei Dinu, programată în 24 august, de la ora 19:00, la Sala Transilvania. Publicul a răspuns cu entuziasm, iar biletele s-au epuizat rapid pentru această producție ce promite să impresioneze și să captiveze prin povestea sa profundă. Următoarea reprezentație va avea loc în 12 septembrie, iar biletele pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro sau de la agenția de bilete.

Așteptat cu nerăbdare: „Floare de cactus”

La sfârșitul lunii următoare, Teatrul Regina Maria pregătește o nouă surpriză pentru spectatori: comedia „Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia: Daniel Vulcu, care va avea premiera în 24 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Cu un scenariu ingenios și interpretări remarcabile, acest spectacol va aduce hohote de râs pe chipurile spectatorilor care gustă comediile de calitate.

Spectacol în deplasare: „Lux” 

Spectacolul „Lux” de Gabriel Sandu, revine pe scena Sălii Arcadia în 1 septembrie, de la ora 19:00, după care, pe parcursul lunii, se va juca în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamț 2023 – Zona de siguranță și va face parte din programul Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent. 

Revenirea de pe litoral: „Colivia nebunelor”

Spectacolul „Colivia nebunelor” s-a întors de pe litoral, după o reprezentație remarcabilă în cadrul SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului. Cu energie proaspătă și entuziasm debordant, echipa teatrului vă invită să faceți parte din experiența nebună și captivantă pe care o oferă acest spectacol la Sala Mare, în 27 august, de la ora 19:00.

Un spectacol invitat: „Totul e relativ”

O altă noutate a acestui început de stagiune este spectacolul „Totul e relativ” de Alan Ayckbourn, regia Claudiu Goga, care va fi jucat de către echipa Teatrului Național din Târgu-Mureș – Compania „Liviu Rebreanu”. Comedia cu situaţii care mai de care mai încâlcite, mustind de cel mai bun umor britanic posibil, va avea loc în 5 septembrie, la Sala Mare, de la ora 19:00. 

Varietatea reprezentațiilor în luna septembrie

Luna septembrie aduce o serie de spectacole diverse și captivante. De la comedii excepționale până la drame emoționante, Teatrul Regina Maria promite să aibă ceva pentru toate gusturile, astfel, iată și celelalte spectacole pe care le puteți revedea sau descoperi în această lună: „Scripcarul pe acoperiș”, „Ofertă atractivă”, „Genul acuzativ”, „Locotenentul din Inishmore”, „Fiul” și „Ultimii”.

Program și bilete

Pentru detalii despre programul complet al lunii septembrie, dar și despre spectacole, vă rugăm să accesați site-ul oficial www.teatrulreginamaria.ro.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului (deschisă marți și joi între orele 12:00-18:00, miercuri și vineri între orele 10:00-14:00 și sâmbătă între orele 11:00-13:00) sau online de pe Eventim.ro.