Back

Pregătiri pentru prima ediție a Festivalului Thermal Days de la Băile Felix

În perioada 12-13 august va avea loc, în parcarea de la intrarea în stațiunea Băile Felix, prima ediție a Festivalului Thermal Days. Cu acest prilej, OTL Oradea anunță că programul curselor pe linia 511 – Băile Felix va fi prelungit până la ora 24:00, în zilele de sâmbătă,12 august, respectiv duminică,13 august. Biletele de călătorie se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz, sau prin SMS la numărul 7429 (mesaj “511”).

Cargo, Compact, Direcția 5 și Lil Rose se numără printre artiștii ce vor încânta publicul la această primă ediție a unui festival ce se dorește a deveni emblematic pentru întreaga familie, deoarece organizatorii evenimentului s-au gândit să le ofere și celor mici posibilitatea de a se distra în cadrul unor ateliere creative și expoziții tematice.

Intrarea la Festivalul Thermal Days este liberă.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.