Back

Se pot depune dosare pentru închirierea locuințelor sociale

Prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Oradea nr. 635/31.07.2023, s-a aprobat perioada 1 septembrie – 29 septembrie 2023 ca interval de timp în care se va desfășura sesiunea din acest an pentru depunerea dosarelor de solicitare, în vederea închirierii locuințelor sociale din municipiul Oradea.

În acest sens, în perioada 1 septembrie – 29 septembrie 2023, se pot depune cererile, însoțite de acte doveditoare, de către solicitanții de locuințe sociale, la Serviciul Relații cu Publicul și Evaluare Inițială din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea, str. Primăriei nr. 42 sau online, la adresa de email a instituției contact@daso-oradea.ro.

Cererile și actele doveditoare, care se depun anual, vor fi analizate de către Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și de locuințe pentru tineri construite din fonduri ANL, aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar, care va trimite spre aprobare Consiliului Local lista cuprinzând solicitanții eligibili, în ordinea de prioritate stabilită, pentru anul 2024.

Repartizarea locuințelor sociale în vederea închirierii se va face de către comisia mai sus amintită, în ordinea de prioritate stabilită și în funcție de locuințele sociale disponibile.

Categoriile de persoane care pot beneficia de locuințe sociale, criteriile de prioritate și punctajele aferente, precum și cererea-tip și actele necesare care se vor anexa cererii le regăsiți în atașamentul știrii.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.