iulie 15, 2024 01:41

Spectacol de comedie la Muzeu cu Doru Octavian Dumitru

Sâmbătă, 19 august 2023, de la ora 20:00, în parcul Muzeului Țării Crișurilor, Str. Armatei Române, nr. 1/A, va avea loc spectacolul de comedie „Buricul Pământului 2”, susținut de actorul Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru este un nume strălucitor în peisajul umoristic românesc, recunoscut pentru talentul său versatil și capacitatea de a aduce zâmbetul pe fețele publicului. Născut în 1969, el s-a afirmat ca actor, scenarist, regizor și interpret de excepție în domeniul comediei. Cu un stil inconfundabil, Doru Octavian Dumitru a adus la viață numeroase personaje memorabile în spectacole, filme și emisiuni de televiziune.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea.

Proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu este implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.