iunie 13, 2024 10:03

Spectacol muzical interactiv pentru copii la Muzeul Țării Crișurilor

„Tipografia de Idei” îi invită pe cei mici și cei mari, sâmbătă, 19 august 2023, de la ora 10.00, în amfiteatrul Muzeului Țării Crișurilor, Str. Armatei Române, nr. 1/A, la spectacolul muzical interactiv „Povești jucăușe”, susținut de actorul Șerban Borda.

„Povești jucăușe” este un spectacol dedicat copiilor, dar la care pot asista cu plăcere și cei mari. Prin intermediul unui amestec fascinant de muzică și interacțiune, această producție oferă o veritabilă incursiune în lumea fermecată a basmelor. Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu personajele îndrăgite din povești precum „Scufița Roșie”, „Capra cu trei iezi”, „Cenușăreasa” și „Albă ca Zăpada”. Fără îndoială, nici faimosul Lup nu a fost omis. În această variantă de „povești jucăușe”, renumitul personaj care, de obicei, își schimbă doar înfățișarea, dar nu și firea – aduce o abordare proaspătă.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor, Armonix Centru Educațional SRL și Asociația Culturală „Teatrul de Copii” și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea.

Proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu este implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria. Declinarea responsabilității: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.

Intrarea este gratuită!