Back

Turnul Primăriei se închide pentru trei zile

Din cauza lucrărilor care se efectuează pe strada T. Vladimirescu și zona adiacentă, Turnul Primăriei se închide în perioada 18-21 august, pentru siguranța vizitatorilor.

Restricția este necesară pentru realizarea lucrărilor de modernizare a sistemului de termoficare, etapa a III-a, finanțate prin fonduri europene, efectuate de Crito Prod.

Oradea Heritage, instituția care gestionează acest obiectiv, amintește publicului doritor că există posibilitatea vizitării altor patru obiective turistice în această perioadă, precum Casa Darvas – La Roche (str. Iosif Vulcan nr. 11), Templul Francmasoneriei (str. Armatei Române nr. 4), Sinagoga Neologă Sion (str. Independenței nr. 22) și Muzeul Istoriei Evreilor (str. Primăriei nr. 25).

Acestea pot fi vizitate zilnic în interval orar 10:00-18:00.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.