Back

Invitație la bal!

Rotaract Club Oradea organizează vineri, 13 octombrie, începând cu ora 20:00, la sala de evenimente Queen Mary Oradea, un bal caritabil aniversar cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate. Organizatorii, care au anunțat deja dress code-ul – all black – promit o seară de neuitat: momente artistice, tombolă cu premii incredibile și recitaluri ale artiștilor locali, precum Anca Sabău, Meda Music etc.

Scopul evenimentului este acela de a aduna fonduri pentru organizarea unei tabere de dezvoltare socio-emoțională a cărei beneficiari sunt tineri cu rezultate excepționale, oferindu-li-se oportunități de dezvoltare și susținându-li-se aspirațiile.

Biletele pentru intrarea la evenimentul denumit „Ca la 20 de ani” costă 300 de lei și pot fi cumpărate de pe site-ul: https://rotaractcluboradea.ro

Pentru mai multe informații:
Septimiu Chișbora – Președinte
0770105902
septimiuchisbora@yahoo.com


Alexandra Costea – Secretar
0740951587
alecostea11@gmail.com

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.