Back

O săptămână fără tramvaie pe tronsonul Olosig – Biserica Emanuel

Oradea Transport Local anunță că, din cauza lucrărilor de asfaltare din vecinătatea liniilor de tramvai, care se vor executa începând de marți, 26 septembrie, până vineri, 29 septembrie, circulația tramvaielor va fi întreruptă pe tronsonul Olosig până la Biserica Emanuel între orele 22:00 – 24:00, iar sâmbătă, 30 septembrie, acestea nu vor circula deloc.

Circulația tramvaielor va fi înlocuită cu autobuzele liniei T8, pe următorul traseu:

Dus: Parc Olosig (stația de autobuz) – B-dul Dacia (stația de tramvai) – Piața Decebal (stația de tramvai) – Pod Decebal (stația de tramvai) – Biserica Emanuel;

Întors: Colegiu Tehnic „Andrei Șaguna” (stația de autobuz pentru linia 36) – Pod Decebal (stația de tramvai) – Piața Decebal (stația de tramvai) – B-dul Dacia (stația de tramvai) – Parc Olosig (stația de autobuz).

Circulația cu tramvaie pe tronsonul specificat se va relua duminică, 1 octombrie 2023, începând cu ora 05:15.

Restul liniilor de tramvai au program normal de circulație.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.