mai 24, 2024 08:35

ANUNȚ Compania de Apă Oradea

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 25.10.2023,cu ocazia lucrărilor de intercalare a noilor reţele de alimentare cu apă în zona străzii Barbu Ștefănescu Delavrancea, lucrare executată de către antreprenorul SC DUMEXIM SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 800 şi 1800.Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Barbu Ștefănescu Delavrancea, Olteniei (tronsonul între străzile Barbu Ș. Delavrancea și Gheorghe Doja ), Ilie Cristea și Gheorge Doja (tronsonul între strada General G. Magheru și Pod CFR ).

Precizăm faptul că în acest interval orar, pentru consumatorii alimentați prin Stația de Hidrofor Spitalului, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută.         

Consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. De asemenea, conducerea Companiei de Apă Oradea își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, orădenii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea

      S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.