Back

ANUNȚ Compania de Apă

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, începând cu ziua de luni 09.10.2023 orele 0800 și până în ziua de marți 10.10.2023 orele 0800,datorită lucrărilor de relocare a conductei de aducţiune apă DN 600 mm din strada Ogorului, furnizarea apei potabile se va întrerupe total pe străzile:

  • Calea Clujului cu toate străzile adiacente acesteia, pe tronsonul cuprins între numărul 207/C Magazin Romeur Home Concept și intrare în comuna Oșorhei, inclusiv Cartierul Tineretului;
  • Ogorului cu toate străzile adiacente acesteia, tronsonul cuprins între Magazinul Selgros Oradea și Magazinul Metro Oradea;
  • Nufărului – DN 76 cu toate străzile adiacente acesteia, tronsonul delimitat între girație Magazin Selgros Oradea și girație intrare în comuna Sânmartin.

           Deasemenea, în acest interval orar furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută în zona de case din Cartierul Nufărul delimitată între străzile Nufărului, Ogorului şi Thurzo Şandor, inclusiv Cartier Grigorescu și strada Ciheiului cu toate strazile adiacente acesteia.

Această lucrare este executată de către antreprenorul SC LEKO CONSTRUCT SRL, în cadrul investiției Drum de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sînmartin.

          Consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Conducerea Companiei de Apă Oradea își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcțiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, orădenii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon  0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea

      S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.