mai 24, 2024 08:30

Fapte bune și oamenii din spatele acestora. Start la nominalizările pentru Gala Comunității Bihorene

Fundația Comunitară Oradea invită bihorenii să nominalizeze faptele bune și oamenii din spatele acestora. Bihorenii sunt invitați să își exprime aprecierea prin nominalizarea oamenilor și inițiativelor care în 2023 au avut un impact major asupra dezvoltării comunității.  Nominalizările pot fi făcute în baza acestui formular până la data de 4 decembrie.

Implicarea și acțiunile celor nominalizați vor fi recunoscute în cadrul evenimentului Gala Comunității Bihorene, organizat la Teatrul Regina Maria în data de 13 decembrie 2023. În urma nominalizărilor venite din partea comunităţii bihorene, se vor acorda premii pentru următoarele categorii:

LIDERUL care schimbă lumea

La această categorie bihorenii pot nominaliza persoanele care prin dedicare și profesionalism au reușit să îndrume și să inspire comunități devenind exemple demne de urmat.

VOLUNTARUL anului

Voluntarii sunt cei care oferă timp și implicare pentru ca întreaga comunitate să aibă de câștigat. Nominalizarea celui mai dedicat reprezintă recunoașterea eforturilor depuse.

ECHIPA anului

La această categorie se încadrează grupurile de inițiativă care împreună au gândit și implementat proiecte și au găsit soluții pentru problemele din comunitate.

EXCELENȚĂ în meserie

Pot fi nominalizați acei angajați din sistemul public sau privat, care prin pasiunea pentru munca lor excelează din punct de vedere profesional.

PROIECTUL anului

La această categorie pot fi nominalizate proiectele derulate de orice tip de organizație, profit sau non-profit, autoritate publică, grupuri de inițiativă sau indivizi, care au produs un impact major și vizibil, rezolvând probleme existente în comunitate indiferent de domeniul în care a fost dezvoltat: social, comunitar, medical, ecologic, cultural etc.

ONG-ul anului

Această categorie este despre organizațiile non-profit care au produs schimbări vizibile în comunitate prin proiectele pe care le-au coordonat, prin evenimentele pe care le-au organizat sau prin campaniile pe care le-au derulat.

PROMOTOR al culturii și artei

Categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea artei, culturii sau tradițiilor prin activitățile realizate.

PROMOTOR al excelenței școlare

La această categorie pot fi nominalizate organizațiile non-profit, grupurile de inițiativă sau oamenii care au avut în vedere promovarea excelenței în domeniul educației, prin proiecte inovatoare, prin promovarea valorilor autentice și a meritocrației.

Gala Comunității Bihorene este un eveniment prin care sunt recunoscute și celebrate acțiunile care transformă comunitatea într-una mai bună. Implicarea și devotamentul pot fi apreciate prin nominalizarea oamenilor și acțiunilor acestora.

Formularul de nominalizări

Mai multe informații despre Gala Comunității Bihorene se găsesc pe site-ul Fundației Comunitare Oradea.

E-mail: info@fundatiacomunitaraoradea.ro

 Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.

Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.