Back

Se pun în vânzare bilete pentru meciul FC Bihor Oradea – Dinamo București

Începând de azi, 25 octombrie, vor fi puse în vânzare biletele la meciul din Cupa României FC Bihor Oradea – Dinamo București, meci care va avea loc pe data de 3 noiembrie, de la ora 20:30.

Biletele vor fi puse în vânzare de la ora 14:00, atât online, cât şi la casa de bilete a stadionului. Cei care doresc să achiziționeze biletele de la stadion o vor putea face azi, începând cu ora 14:00, la casa de bilete de la Poarta 3 a Stadionului „Iuliu Bodola”. Cei care va dori să achiziționeze biletele online, o vor putea face fie de la ora 14:00, fie seara, de la ora 18:00.

Se estimează că, la fel ca la meciul cu FCSB, biletele online se vor epuiza foarte rapid. Din acest motiv, pentru a da o șansă celor care nu vor reuși să acceseze internetul la acea oră, o parte din biletele online vor fi puse în vânzare de la ora 18:00.

Biletele de intrare costă 50 de lei, cu mențiunea că accesul pentru copii nu va fi gratuit la acest joc.

Precizăm că nu se vor putea achiziționa mai mult de patru bilete de persoană.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.