Back

Târgul Mămicilor, în premieră la Sânmartin

Sâmbătă, 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00-19:00, în Sala Mare din incinta Primăriei Sânmartin, va avea loc Târgul Mămicilor, eveniment de conectare ce se va desfășura pentru prima dată în această zonă. Anca Tamas, inițiatoarea acestui proiect, susține că „inițiativa a venit cu gândul de a crește ca și comunitate de mămici, dar, totodată, și pentru o bună conexiune între membrii comunei Sânmartin”.

La această primă ediție a târgului, pe lângă produsele specifice unui astfel de eveniment – hăinuțe pentru copii, încălțăminte în stare excelentă pentru copii sau adulți, jucării, hăinuțe croșetate manual, rochii, accesorii și îmbrăcăminte calitativă – se vor regăsi și standuri cu soluții naturale pentru sănătate, moduri de preparare a mâncării și consultanță în folosirea acestora.

Intrarea este gratuită.

Pentru toți cei care vor participa la Târg, organizatorii au pregătit și tombole cu premii!

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.