mai 24, 2024 08:21

ANUNȚ Compania de Apă Oradea pentru miercuri, 15 noiembrie

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 15.11.2023,cu ocazia lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă în zona străzii Ogorului, lucrare executată de către antreprenorul SC INSTALAȚII MONTAJ SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 900 şi 1500, fiind afectat magazinul Selgros Cash&Carry Oradea.

Precizăm faptul că în acest interval orar, pentru consumatorii situați pe strada Ogorului, respectiv în Cartier Tinererului și Cartier Grigorescu, furnizarea serviciului de alimentare cu apă se va face cu presiune scăzută.         

Consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă Oradea își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

.

Conducerea

      S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.