Back

Se modifică programul Târgului Produselor Bihorene din Piața Unirii

Târgul Produselor Bihorene, inițiat de Consiliul Județean Bihor, Primăria Oradea și Asociația Agriculturilor din Valea Ierului, își schimbă programul începând din această săptămână.

Astfel, de sâmbătă, 4 noiembrie, târgul din Piața Unirii îi așteaptă pe orădeni începând cu ora 9:00, față de ora 8:00, cum era programul inițial. Se modifică, de asemenea, ora închiderii pieței volante, de la 13:00 la ora 14:00.

Orarul pieței volante din cartierul Nufărul rămâne neschimbată. Cumpărătorii sunt așteptați în fiecare miercuri, între orele 14:00 și 18:00.

Târgul Produselor Bihorene este locul de întâlnire între micii producători din județul nostru și cetățenii care doresc să se bucure de produse autentice, de la legume, fructe, brânzeturi, mezeluri, la siropuri, produse apicole etc. Prima ediție a târgului a avut loc în 15 iulie.

Proiectul „Târgul Produselor Bihorene” se desfășoară în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Bihor, Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, Primăria Municipiului Oradea, Asociația Pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR) și Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor (ADD). Municipiul Marghita și Municipiul Beiuș s-au alăturat proiectului, urmând să găzduiască astfel de târguri.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.