Back

Un singur ofertant pentru supervizarea lucrărilor la viitorul Spital de boli infecțioase

Asocierea formată din Initiative Exclusiv Consulting Management – lider de asociere, E.T.S. S.P.A. Engineering and Technical Services – asociat 1 și 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.P.A. – asociat 2 este singurul ofertant, care a depus o ofertă pentru obiectivul „Servicii de supervizare, inginerie, managementul implementării, asistență tehnică – dirigenție de șantier, SSM și verificare atestată pentru obiectivul de investiții Construire și dotare corp clădire destinat secțiilor de boli infecțioase și pneumologie” la noul spital de boli infecțioase și pneumologie, care urmează să fie ridicat pe str. Vlădeasa.

Valoarea estimată a achiziției este de 5.749.793,79 lei.

Noul spital, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Unitatea spitalicească urmează să fie construită pe un teren de 2,5 hectare și va avea 4 etaje, cu un minimum de 218 paturi pentru spitalizarea continuă a pacienților (ce vor putea fi suplimentate la 295 de paturi, în funcție de necesități). La acestea se adaugă 20 de paturi în regim de spitalizare de zi și 11 paturi pentru terapie intensivă, ajungându-se la un total de minimum 249 de paturi și maximum 326 de paturi.

Valoarea totală a proiectul este de 672.473.919,22 lei (TVA inclus), iar finanțarea nerambursabilă este de 95% din valoarea proiectului.

Teodora Ivan
Teodora Ivan
Sunt jurnalist. Sunt strateg de afaceri + publicitate pentru antreprenori vizionari asemeni ție. SCRIU ARTICOLE. COMUNIC CU MASS MEDIA. ORGANIZEZ EVENIMENTE. FOTOGRAFIEZ ȘI FILMEZ. Fac toate aceste lucruri și mai mult decât atât de peste 20 de ani. Mă recomandă experiența: peste 10.000 de articole publicate în presa scrisă și digitală, emisiunile TV realizate, fondarea a trei reviste, câștigarea alegerilor electorale și gestionarea conturilor de PR și comunicare a celor mai importante proiecte de dezvoltare din Bihor, finanțate din fonduri UE.
Pentru o experiență mai bună, folosim cookies.